Jobe een fantastisch allround watersportmerk

Jobe een fantastisch allround watersportmerk

1 november 2018 0 Door Erwin

JOBE is een Nederlands Watersportmerk wat in de afgelopen Jaren is uitgegroeid tot marktleider is Europa. In het assortiment is alles te vinden op het gebied van Funsports. Zo kan je bij JOBE een complete watersportoutfit samenstellen voor bijvoorbeeld het wakeboarden, waterskiën of kneeboarden. Het motto van JOBE is om ‘iedereen op het water te krijgen’. Zo is bijvoorbeeld het assortiment samengesteld in verschillende categorieën, goed beter en best. Een goed product heeft optimale prijs/kwaliteit verhouding zodat het betaalbaar is voor elke portemonnee en een beginnende watersporter aantrekkelijk is om het product aan te schaffen. De ‘best’ artikelen zijn gemaakt met als doel een maximale prestatie en comfort. Deze artikelen zijn zeer geschikt voor gevorderde en professionele funsporters.

Jobe Wetsuit

Een JOBE Wetsuit is er voor dames, heren en kinderen. De wetsuits zijn ontwikkeld voor elk type funsports. Bij funsports is het belangrijk dat een wetsuit een goede flexibiliteit heeft voor een optimale bewegingsvrijheid. Wetsuits zijn verkrijgbaar in verschillende dikte’s. De benodigde dikte is afhankelijk van de watertemperatuur. Ook kan er nog gekozen worden tussen een fullsuit, shorty of mouwloze shorty. Veel watersporters geven de voorkeur aan een fullsuit. Dit model heeft als voordeel dat het gehele lichaam is bedekt. Het kan fijn zijn om een extra beschermlaag aan te hebben wanneer je bijvoorbeeld valt.

Jobe Zwemvest

Zwemvesten zijn er in vele verschillende merken, soorten en maten. Een JOBE Zwemvest onderscheidt zich op vele fronten door een goede Nederlandse maatvoering en voor elk budget een passend zwemvest aan te kunnen bieden. Zo zijn er sinds kort bij de dames modellen + maten toegevoegd, bij een + maat is de borstomvang groter zonder dat de andere maten worden gewijzigd. Bij andere merken moet er vaak worden gekozen voor een groter maat waardoor de pasvorm van het zwemvest niet goed is. Een zwemvest is verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten. De meest gebruikte zijn nylon en neopreen. Het voordeel van neopreen is dat dit soepeler is en een beter ademend vermogen heeft. Een nadeel van Neopreen is de prijs, een Neopreen Zwemvest is behoorlijk duurder dan een Nylon variant. Nylon Zwemvesten zijn dan ook zeer geschikt wanneer ze niet regelmatig worden.