Home

Welkom medemensen! Welkom in mijn eigen online ruimte! In mijn online ruimte is iedereen welkom. De meest uiteenlopende onderwerpen zullen hier aan bod komen. Omdat iedereen welkom is zijn ook allerlei onderwerpen welkom. Of het nu over je woning gaat of over auto’s niets is te gek op Erwinsweblog.nl. De blogs die je hier tegenkomt zijn bedoeld om van te leren. Handige weetjes en bruikbare tips worden maar al te graag gedeeld in mijn blogs. Een eigen ruimte is natuurlijk fijn maar het liefst deel ik mijn ruimte met zoveel mogelijk mensen. Door handige weetjes en bruikbare tips met jullie te delen hoop ik jullie wat wijzer te maken. Leuke blogs met een educatief randje dat vind je hier! Erwinsweblog.nl is er om jou het leven makkelijker te maken!  

Even voorstellen…ERWIN

Mijn naam is Erwin, aangenaam kennis te maken! Ik ben geboren en getogen in het prachtige landje Nederland. In mijn jongere jaren heb ik op hoog niveau gesport en hierdoor alle hoeken van ons prachtig kikkerlandje gezien. Nederland heeft door een rijke historie een zeer diverse samenstelling van de maatschappij. En de invloeden van al deze verschillende mensen met verschillende gewoontes komen allemaal hier samen. In Nederland leven we in een multiculturele samenleving. En dat vind ik prachtig! Als kleine jongen groeide ik op in Utrecht. Letterlijk in het midden van Nederland. Daarnaast speelde ik in mijn jonge jaren op hoog niveau voetbal in een van de grootste jeugdopleiding van Nederland. De reden dat ik dit met jullie deel is dat dit mijn leven absoluut heeft verrijkt. Door het voetbal ben ik werkelijk in elke uithoek van het land geweest. De verschillende gewoontes, infrastructuur en mensen het is een prachtige samenstelling. Maar ook op kleinere schaal heeft het voetbal mij veel gebracht. Binnen mijn eigen elftal speelde ik samen met jongens van verschillende afkomsten. Elk continent werd wel gerepresenteerd in ons voetbalelftal. En dat was hartstikke gezellig. Iedereen was anders maar we accepteerden elkaar. Zodra die fluit klonk voor de wedstrijd vochten we zij aan zij naar de overwinning. We gingen voor elkaar door het vuur. Ongeacht onze kleur, religie of gewoontes. Tijdens het voetballen waren we gelijk.

Mijn online ruimte is ons online ruimte

In mijn online ruimte verwacht ik precies hetzelfde van bezoekers. Iedereen hier is welkom en gelijk aan elkaar. Samen staan we sterker. Onze blogs met handige tips moeten je het leven makkelijker maken. Iedereen heeft zijn kwaliteiten en net als in een voetbalteam moeten we onze krachten bundelen. Erwinsweblog.nl is daarom niet gespecialiseerd in één topic. Alle topics komen hier aan bod als het maar van waarde is voor jullie! Mocht jij nu zelf nog wat goede tips of een interessant verhaal voor een blog in je arsenaal hebben laat het mij dan weten via de contactpagina. Voel je vrij om ze met mij en onze online community te delen.

Waarom ben ik gaan bloggen?

Inmiddels ben ik op middelbare leeftijd en kan ik niet meer zo fanatiek sporten. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn andere passie ben gaan volgen. En dat is mensen helpen. Daarnaast vind ik het heerlijk om teksten schrijven. Ik merkte dat ik steeds meer plezier kreeg in het schrijven van leuke blogteksten. En aangezien het goed te koppelen is aan mijn drang om mensen te helpen en samen te werken was mijn eigen online ruimte in de vorm van een blogsite onvermijdelijk. Één plus één is twee en zo is Erwinsweblog.nl ontstaan. Neem een kijkje bij duurzaamheid of koken om alvast een beeld te krijgen van de blogs die je hier zal gaan lezen!